mandag 6. juni 2011

Mer å glede seg til!

Takk for en awesome sommerkonsert! Dere gjorde det kjempebra, og jeg er kjempestolt over dere!


Nå er øvingene over for i år, noe som selvfølgelig er veldig trist. Men dere trenger ikke å grine heeelt enda, for vi skal nemmelig ha årsmøte snart! Årsmøtet er den dagen hvor vi velger nytt styre til neste år og evaluerer året som har gått. Alle som er med i Søreide Tensing kan være med denne dagen, og alle har stemmerett. Vi lager litt ekstra kos (is eller frukt eller mat), og tar oss god tid til å bare prate.

Har DU lyst til å bli med i styret? Har du lyst til å nomminere noen til styret (alle vil bli spurt før de evt kan stemmes på)? Da kan du gi beskjed til meg, så skal jeg lage en liste :) Styrets oppgaver er å lage weekender( evt sette ned komite som skal gjøre dette), bestemme hva som skal skje både på øvingene generelt og spesielle ting vi vil være med på (lage semesterplan og sette opp helger, seminarer mm) og passe på at alt går som det skal. Styrets medlemmer er IKKE automatisk ledere. 

Vi tenkte at vi skulle vente til genserene og t-skjortene er ferdige før vi har årsmøte. Dato er derfor ikke satt enda, men blir om 2-3 uker.

MIE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar